Křupavý podklad, vrstva jemného višňového krému a plát čokoládového korpusu, bohatě zdobený třešněmi a višněmi zalitými želatinou.
Dort ze světlého korpusu s jemně mletými pistáciemi, proležený vrstvou smetanovo-jogurtového krému a ovocnou náplní s višněmi, potažený krémem s bílou čokoládou a dekorovaný kousky pistácií
Jemný tvarohový krém na sušenkovém korpusu, bohatě zdobený půlkami jahod a jahodovou polevou.
Jemný smetanový krém na čokoládovém korpusu, zdobený hoblinkami temperované čokolády
Hladká italská horká čokoláda s nádechem vanilky
Korpus „red velvet“, vrstvy čokoládového a lehce kyselého rybízového krému, zdobený jemnou glazurou a lístky růží
Oblíbený dort z medu, smetanového krému a ořechů
Hladká italská horká čokoláda s nádechem vanilky
Vanilkový krém ze skyru a smetany zdobený borůvkami a malinami s křupavou vrstvou ze slunečnicových a dýňových semínek a nasekaných lískových oříšků. Dort je bezlepkový.